Ποιότητα

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

 

Τα κουμπαριά δεν είναι απλά ένα ακόμη ψητοπωλείο αλλά μία από τις ποιοτικότερες επιλογές στην ευρύτερη περιοχή της όμορφης Θεσσαλονίκης. Ο στόχος μας είναι να παρέχουμε γρήγορο και ποιοτικό φαγητό στον κόσμο που μας επιλέγει ώστε να απολαύσουν μία γαστρονομική εμπειρία που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη.

 

Τα κρεατα μας

 

 

Αυτό που πραγματικά μας ξεχωρίζει, είναι η εξαιρετική ποιότητα των κρεάτων. Κρέατα Ελληνικής παραγωγής, από δίκη μας φάρμα, όλα κομμένα στο χέρι και μαγειρεμένα στα κάρβουνα. Η ποικιλία των κρεάτων μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη και εξυπηρετεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Διαθέτουμε σούβλα, γύρο και ψητά σχάρας αλλά εξίσου γευστικές είναι και οι μοντέρνες προσθήκες του μενού μας όπως λαχταριστά burgers και club sandwich.

 

 

 

 

Το μαγειριον μας

 

Σε εμάς θα δοκιμάσετε την αυθεντική Ελληνική κουζίνα και τις μοναδικές της γεύσεις. Το μαγειρείο μας, χρησιμοποιεί μόνο άριστες πρώτες ύλες, αγνά και φρέσκα υλικά, όλα μαγειρεμένα με τον καλύτερο δυνατό τροπο, εξασφαλίζοντας την ισορροπημένη γεύση κ’ άριστη ποιότητα! Διαλεγμένα υλικά από μικρούς και μεσαίους Έλληνες παραγωγούς, υψίστης ποιότητας. Εδώ θα δοκιμάσετε μοναδικές συνταγές κατσαρόλας, φούρνου και εκλεκτά ψητά που μοσχομυρίζουν σπιτική φροντίδα.